Kaydı başlatmak için şartları kabul etmeniz gerekmektedir.
Sohbet ederken dinlemeyi bilmeyiz. Sadece dinlediğimizi sanırız. Gerçekten dinlemek insanın en zorlandığı eylemdir. Çoğunlukla yaptığımız şey, aklımızdakini dillendirmek için karşıdakinin sözünü bitirmesini beklemektir. Bu sırada karşımızdakinin konuşmaları da boşa gider. Onlara odaklanmayız. Hatta bazılarımız karşısındakinin konuşmasını bitirmesini dahi bekleyemez; sözünü keser ya da lafını tamamlar.
Bir önceki bölümümüzde bu bölümün ipucunu, bu cümlelerle vermiştim. Anlatacaklarımın çerçevesini gayet güzel özetliyor. Fakat biraz daha ayrıntıya ihtiyacı var. Dinlemek; bizzat kendi adına gerçekleştirilen ve çaba gerektiren bir eylemdir. Buradan devam edelim.
Bu podcast, TOGG hakkında reklam içerir .
500.000 TL %0 Faizli 12 Ay Vadeli veya 900.000 TL %2,69 Faizli 30 Ay Vadeli Togg T10X Finansman Desteği, daha fazla bilgi için togg.com.tr'yi ziyaret et.
See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Bir hesabın yok mu?Kayıt Ol
Şifremi Unuttum